El Blog

dimarts, 27 de febrer de 2018

Esmorzem i marxem cap a Mexicali

Estem esmorzant, i expliquem als companys que acaben d'arribar el que vàrem fer ahir.

La Josefina Jou a la cuina amb l'escolapi Josep Margalef,
preparant l'esmorzar. Com no podria ser d'altra manera: un ous remenats!

En Sergi explica:

Ahir vàrem tenir una reunió amb representants de les tres parròquies que els escolapis tenim a Los Ángeles.
Primer totes les persones ens vàrem presentar i ens va sobtar molt veure que tenen molts responsables diferents a cada parròquia. És el que ells en diuen "ministerios" i cada persona en té un o dos. Així col·laboren en l'acció parroquial.
Gràcies a l'acció dels escolapis el barri s'ha transformat i els feligresos estan molt contents. Els escolapis són molt acollidors i hi ha molta gent que fa hores de cotxe per poder assistir a les eucaristies i a les moltes reunions que es fan. Fins i tot vàrem escoltar testimonis de persones que s'han canviat de casa per viure més a prop de la parròquia. A les persones els enamora el carisma dels escolapis de treballar pels pobres i per la seva educació.
Va ser una reunió molt interessant en que cada persona compartia la seva experiència de vida.I en Toni ens diu:

El Sergi Noguera i el Toni Burgaya vàrem participar de l'assemblea mensual que fan els escolapis de les Califòrnies. Aquesta assemblea la va instaurar el P. Joaquim Hereu de cara a poder coordinar la viceprovíncia.
Nosaltres vam explicar com està organitzada l'Escola Pia de Catalunya i la visió de cap a on es vol anar. També van explicar el funcionament de les Fundacions, de les escoles i el projecte SUMMEM.

I yambé es van reunir amb la Congregació Viceprovincial, i sobre això en Toni explica:

A la reunió de la Congregació de la Viceprovíncia de les Califòrnies hi hem assistit el Sergi Noguera i jo per parlar de les possibilitats de construir projectes compartits conjuntament entre l' Escola Pia de Catalunya i l'Escola Pia de les Califòrnies. Primerament han fet una anàlisi de la situació actual per passar després a parlar de projectes concrets. EL dissabte es tornaran a reunir de cara a decidir quins projectes es portaran a terme en els propers anys.Ara en acabar d'esmorzar tornem cap a una altra frontera, la de Mexicali. Fins després. Ah, aquí la foto de després d'esmorzar, feta  a la porta de la parròquia de Santa Llúcia.2 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Molt bé, mireu molt, però sobretot observeu.
    Una abraçada pels nostres amics de Mèxic.

    ResponElimina