El Blog

diumenge, 25 de febrer de 2018

Visita a Ensenada

Aquest diumenge hem estat a Ensenada. Una ciutat al peu del pacífic que viu, essencialment, del turisme. En aquest indret els escolapis porten tres parròquies des de les que realitzen una gran acció en l'Àrea educativa, Social, Esportiva i de Lleure.
Precisament quan hem arribat al barri s'havien reunit els grups de joves per començar a preparar el casal d'estiu, i ens els hem trobat a tots a la porta de l'església compartint danses de les que es fan amb els nois/es a les excursions o quan es juga una estona.Després els hem saludat i ens han explicat una mica tots els programes que realitzen a les tres parròquies: la de Loma Linda, la de St. Francesc i la de Piedra.

Parròquia de Loma Linda, a un dels barris populars de Ensenada


Parròquia de San Francisco. a un altre dels barris de la ciutat, aquí ens han explicat com preparen el Bufaverano (Casal d'estiu) des del mes de gener. 

I aquí l'escolapi Roberto Morales ens h presentat als "tíos y tías" 
(nom amb que els nens anomenen els seus monitors/es)


Aula en construcció i "Salones Calasanz" al costat d'un terreny on juguen a FutbolInterior de la Iglesia de Piedra, on ens hem trobat amb el Pep Segalés fent una reunió de catequesi d'adults, que anomenen Círculos Bíblicos. Ens ha cridat l'atenció la quantitat de grups d'adults que tenen per aprofundir en la seva fe i el coneixement de la Bíblia, que els fa tenir una fe ben pensada.

Ens ha sorprès positivament tota la activitat que realitzen a les parròquies i tota la gent que hi hem trobat aquest dissabte al matí.
Demà arribaran els altres quatre membres de l'expedició. Ens retrobarem a Los Ángeles, a on farem una reunió amb tots els escolapis de la Viceprovíncia, Ja us ho explicarem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada