El Blog

Caliveranos

I tota aquesta canalla de la que anem parlant, no es pot quedar sense un bons casals d'estiu. Cal dir que s'ho deuen passar molt, però que molt bé, perquè a l'estiu per aquestes terres el termòmetre arriba als 50 graus.
Tots aquests casals d'estiu reben el nom genèric de Caliveranos, però a cada ciutat tenen un nom particular: a Ensenada són els Budaveranos, a Mexicali Cachiveranos i a Tijuana els diuen Verano Feliz. Sigui com sigui, en aquests vídeos podem veure que s'ho passen pipa.

Tijuana


Ensenada


Mexicali


 A cada ciutat s'organitzen diversos casals, l'estiu passat van ser 21 casals d'estiu en total. Tota aquesta moguda només es pot explicar amb una bona coodinació i formació dels "tíos y tías" (monitors i monitores) que comencen a preparar-ho tot des del més de gener, amb cursos de Sensibilització:I aquí la valoració finals feta pels nens i nenes, presentada pels seus coordinadors:


I el coordinador dels Caliveranos de Tijuana, ja ens convida a participar-hi aquest estiu, i si algú no domina el castellà, serà molt ben rebut en anglès... mireu els vídeos:
Si accepteu la invitació a anar-hi a l'estiu o voleu fer un donatiu, feu clic aquí: aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada