El Blog

Instituto Calasanz de Mexicali

L'Escola Pia és present en aquestes terres de frontera des de 1949. Des de sempre han somniat en poder obrir una escola adreçada als nens i nenes de les barriades populars de les grans ciutats frontereres. Aquest somni va comença a fer-se realitat ara fa cinc anys, quan van obrir en uns barracons, un parvulari a la ciutat de Mexicali.
L'any 2017 van poder inaugurar l'edifici que acollirà els alumnes fins a segon de primària, del Instituto José Calasanz de Mexicali, i poc a poc van construint l'escola. En breu iniciaran la tercera fase, amb la que ja tindran tota la part de primària finalitzada.
Val a dir que aquesta escola es troba en un dels barris més populars de la ciutat, i està situada a uns 100 metres de "La Línea" el mur que separa Mèxic d'EUA.

Escolapis de Les Califòrnies el dia de la inauguració de l'escola
El dia de la inauguració de l'escola, el Consell Institucional de l'Escola Pia de Catalunya els va enviar aquesta senzilla felicitació:


Tota la obra i el manteniment de l'escola s'està fent amb ajudes de particulars i amb l'especial col·laboració dels constructors de la ciutat de Mexicali, que col·laboren obsequiant materials i hores de treball,
Si algú vol fer una aportació serà molt benvinguda.

A l'esquerra els barracons d'Infantil, a la dreta el nou edifici de primària

Presentació de l'institut Calassanç a Catalunya Religió:
https://www.catalunyareligio.cat/ca/articles/primera-pedra-nou-institut-josep-calassanc-mexicali

I aquí la presentació que va fer TV-Mexicali:

Si ens vols ajudar venint 
a col·laborar amb nosaltres, 
o fent un donatiu, 
fes clic aquí.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada